Macaroane și brânză

Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica pesmet panko, muștar, ascuțite, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci.
Într-o cratiță mică la foc moderat, topiți 3 linguri de unt.
Așezați pesmetul panko într-un castron mic, stropiți cu untul topit și aruncați pentru a combina.
Adăugați o mână de brânză rasă în castron, aruncați pentru a combina și puneți deoparte.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți macaroanele cotului până la al dente.
Scurgeți tăiței, fără a clăti, apoi întoarceți-i în oala în care au fost gătite.
Într—o cratiță mică la foc moderat, încălziți laptele până când începe să se aburească și să formeze bule minuscule în jurul marginilor sale-aveți grijă să nu lăsați laptele să fiarbă.
Într-o cratiță medie la foc moderat, topiți restul de 3 linguri de unt.
Adăugați făina și folosiți o lingură de lemn cu margini plate sau o spatulă de cauciuc sigură la căldură pentru a amesteca amestecul împreună, răzuind fundul tigaiei pentru a preveni arderea, doar până când începe să capete o culoare maro deschis, aproximativ 3 minute. Adăugați încet laptele cald și amestecați constant până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul uscat, sarea și piperul.
Adăugați restul de brânză rasă și amestecați până se topește complet. Reglați condimentul după gust.
Se toarnă sosul de brânză peste macaroanele cot fierte și se amestecă ușor pentru a acoperi tăiței în sos.
Se toarnă macaroanele și brânza în vasul de copt pregătit și se acoperă cu amestecul de panko-brânză.
Coaceți până se rumenesc ușor și clocotesc, aproximativ 30 de minute.
Se servește fierbinte. Faceți înainte: macaroanele și brânza pot fi făcute înainte, puse în vasul de copt, răcite complet și păstrate, acoperite la frigider, timp de 2 zile. Nu adăugați firimiturile de pâine până nu sunt gata de coacere. (Macaroanele și brânza refrigerate pot dura mai mult de 30 de minute pentru a fi gătite complet.)