Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica pesmet panko, muștar, ascuțite, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-o cratiță mică la foc moderat, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați pesmetul panko într-un castron mic, stropiți cu untul topit și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați o mână de brânză rasă în castron, aruncați pentru a combina și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți macaroanele cotului până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot Macaroane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți tăiței, fără a clăti, apoi întoarceți-i în oala în care au fost gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Într—o cratiță mică la foc moderat, încălziți laptele până când începe să se aburească și să formeze bule minuscule în jurul marginilor sale-aveți grijă să nu lăsați laptele să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc.
9
Într-o cratiță medie la foc moderat, topiți restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați făina și folosiți o lingură de lemn cu margini plate sau o spatulă de cauciuc sigură la căldură pentru a amesteca amestecul împreună, răzuind fundul tigaiei pentru a preveni arderea, doar până când începe să capete o culoare maro deschis, aproximativ 3 minute. Adăugați încet laptele cald și amestecați constant până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul uscat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Piper
Sare
12
Adăugați restul de brânză rasă și amestecați până se topește complet. Reglați condimentul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Brânză
13
Se toarnă sosul de brânză peste macaroanele cot fierte și se amestecă ușor pentru a acoperi tăiței în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Cot Fierte
Sos
Paste
14
Se toarnă macaroanele și brânza în vasul de copt pregătit și se acoperă cu amestecul de panko-brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și Brânză
Brânză
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
15
Coaceți până se rumenesc ușor și clocotesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Se servește fierbinte. Faceți înainte: macaroanele și brânza pot fi făcute înainte, puse în vasul de copt, răcite complet și păstrate, acoperite la frigider, timp de 2 zile. Nu adăugați firimiturile de pâine până nu sunt gata de coacere. (Macaroanele și brânza refrigerate pot dura mai mult de 30 de minute pentru a fi gătite complet.)