Macaroane și brânză

Macaroane și brânză
Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica pesmet panko, muștar, ascuțite, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mică la foc moderat, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați pesmetul panko într-un castron mic, stropiți cu untul topit și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați o mână de brânză rasă în castron, aruncați pentru a combina și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți macaroanele cotului până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți tăiței, fără a clăti, apoi întoarceți-i în oala în care au fost gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Într—o cratiță mică la foc moderat, încălziți laptele până când începe să se aburească și să formeze bule minuscule în jurul marginilor sale-aveți grijă să nu lăsați laptele să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc.
9
Într-o cratiță medie la foc moderat, topiți restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați făina și folosiți o lingură de lemn cu margini plate sau o spatulă de cauciuc sigură la căldură pentru a amesteca amestecul împreună, răzuind fundul tigaiei pentru a preveni arderea, doar până când începe să capete o culoare maro deschis, aproximativ 3 minute. Adăugați încet laptele cald și amestecați constant până când sosul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
11
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul uscat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PiperPiper
SareSare
12
Adăugați restul de brânză rasă și amestecați până se topește complet. Reglați condimentul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
BrânzăBrânză
13
Se toarnă sosul de brânză peste macaroanele cot fierte și se amestecă ușor pentru a acoperi tăiței în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Cot FierteMacaroane Cot Fierte
SosSos
PastePaste
14
Se toarnă macaroanele și brânza în vasul de copt pregătit și se acoperă cu amestecul de panko-brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
BrânzăBrânză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
15
Coaceți până se rumenesc ușor și clocotesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se servește fierbinte. Faceți înainte: macaroanele și brânza pot fi făcute înainte, puse în vasul de copt, răcite complet și păstrate, acoperite la frigider, timp de 2 zile. Nu adăugați firimiturile de pâine până nu sunt gata de coacere. (Macaroanele și brânza refrigerate pot dura mai mult de 30 de minute pentru a fi gătite complet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista