Macaroane și brânză

Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 340 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți panko), parmigiano-reggiano, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Topiți untul, apoi amestecați împreună cu panko și topping brânzeturi într-un castron până se combină bine.
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic și amestecați făina. Gatiti roux, amestecand, 3 minute, apoi amestecati in lapte. Aduceți sosul la fiert, șoptind constant, apoi fierbeți, șoptind ocazional, 3 minute. Se amestecă brânzeturile, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper până se omogenizează.
Scoateți din căldură și acoperiți suprafața sosului cu hârtie de ceară.
Gatiti macaroanele intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 4 litri de apa) pana la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit și scurgeți macaroanele într-o strecurătoare. Se amestecă împreună macaroane, apă de gătit rezervată și sos într-un castron mare.
Transferați în 2 vase de copt puțin adânci de 2 litri cu unt.
Presărați topping uniform peste macaroane și coaceți până devin aurii și clocotind, 20 până la 25 de minute.
* Toppingul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Jumătate din fel de mâncare poate fi coaptă în ramekine de 10 (6 până la 8 uncii) pentru copii (cu jumătate rămasă coaptă într - un vas de copt de 2 litri pentru adulți).