Macaroane și brânză

Macaroane și brânză
Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 340 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți panko), parmigiano-reggiano, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul, apoi amestecați împreună cu panko și topping brânzeturi într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic și amestecați făina. Gatiti roux, amestecand, 3 minute, apoi amestecati in lapte. Aduceți sosul la fiert, șoptind constant, apoi fierbeți, șoptind ocazional, 3 minute. Se amestecă brânzeturile, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură și acoperiți suprafața sosului cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1
Gatiti macaroanele intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 4 litri de apa) pana la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit și scurgeți macaroanele într-o strecurătoare. Se amestecă împreună macaroane, apă de gătit rezervată și sos într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
PastePaste
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați în 2 vase de copt puțin adânci de 2 litri cu unt.
3
Presărați topping uniform peste macaroane și coaceți până devin aurii și clocotind, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Toppingul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Jumătate din fel de mâncare poate fi coaptă în ramekine de 10 (6 până la 8 uncii) pentru copii (cu jumătate rămasă coaptă într - un vas de copt de 2 litri pentru adulți).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții20
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista