Macaroane și 4 brânzeturi
Macaroane și 4 brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 424 calorii. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet nesezonat, macaroane de cot, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Macaroane și 4 brânzeturi, Macaroane și patru brânzeturi, și Macaroane Și Multe Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înveliți o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați macaroanele și gătiți până când sunt fragede, dar ferme, aproximativ 5 până la 8 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Între timp, așezați dovleceii congelați și laptele într-o cratiță mare și gătiți la foc mic, amestecând ocazional și rupând dovlecelul cu o lingură până când este dezghețat. Întoarceți focul până la mediu și gătiți până când amestecul aproape fierbe, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați Cheddar, brânză jack, brânză ricotta, sare, muștar și piper cayenne.
Se toarnă amestecul de brânză peste macaroane și se amestecă pentru a se combina.
Transferați macaroanele și brânza în vasul de copt.
Combinați firimiturile de pâine, parmezanul și uleiul într-un bol mic.
Presărați deasupra macaroanelor și brânzei.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi fierbeți timp de 3 minute, astfel încât blatul să fie crocant și rumenit frumos.