Macaroane înzăpezite

Macaroane înzăpezite
Macaroanele cu zăpadă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă fără gluten servește 36 și costă 24 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 138 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână migdale, sare, albușuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 10%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri de copac cu zăpadă, plăcintă cu ciocolată cu zăpadă și prăjituri cu lămâie cu zăpadă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți prăjiturile: preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt. Bateți ușor albușurile spumă într-un castron mediu până devin spumos, apoi adăugați zahărul granulat, migdalele, vanilia și sarea. Îndoiți nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cristale De Zahar Grosier, Pentru DecorCristale De Zahar Grosier, Pentru Decor
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți linguri de aluat la 1 inch una de cealaltă pe foile de copt pregătite. Umeziți-vă mâinile și formați movile înalte ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până când marginile sunt aurii și macaroanele arată uscate, 16 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să se răcească 10 minute pe foile de copt, apoi transferați pe un gratar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Puneți ciocolata, siropul de porumb, untul și 3 linguri de apă fierbinte într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde până se topește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Înmuiați vârful fiecărui macaroon la jumătate în glazură, apoi puneți-l pe o foaie de copt curată, tapetată cu hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se presară cu zahăr gros, apoi se dă la frigider până se întărește glazura, aproximativ 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Fotografie de Steve Giralt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru macaroane. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista