Macaroane franceze cu cremă de unt de zmeură-trandafir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați macaroane franceze cu cremă de unt de zmeură-trandafir. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă de trandafiri, albușuri de ou, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Macaroane Franceze Cu Ciocolată Cu Zmeură, Cremă de unt elvețiană de ciocolată și trandafir, și {Whole whole} Cupcakes Funfetti cu tutorial de trandafiri cu cremă de unt în două tonuri.
Instrucțiuni
1
Cookie-uri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
2
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Cerneti zaharul pudra, faina de migdale si faina de alune (daca se foloseste) intr-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, zahărul și vârful de sare într-un castron mediu până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Alune
Zahăr Pudră
Făină De Migdale
Albușuri De Ou
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Foaie De Copt
Bol
3
Adăugați amestecul de albuș de ou în amestecul de migdale; pliați pentru a încorpora. Lucrând în 2 loturi, umpleți punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu de patiserie cu diametrul de 1/4 inch cu aluat (aluatul va fi subțire și va picura din pungă). Pipeți aluatul în runde de 11/4 inci pe foi de copt, distanțându-se la 1 inch (fursecurile se vor răspândi ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Cookie-uri
Migdale
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Sac De Patiserie
4
Lăsați să se odihnească pe foi la temperatura camerei 20 de minute. Poziția 1 rack în treimea de sus și 1 rack în treimea de jos a cuptorului; preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți cookie-urile 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F. Continuați să coaceți fursecurile până când sunt umflate și aurii deasupra, aproximativ 10 minute, inversând foile după 5 minute. Cookie-uri Cool pe foi de pe raft. Îndepărtați cu grijă cookie-urile din pergament. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Umplere
7
Aduceți zmeura și 1 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mare la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Gatiti pana cand fructele de padure sunt moi, sucurile se ingroasa si amestecul masoara aproximativ 1 1/2 cani, amestecand frecvent, 7 pana la 9 minute. Măsurați 1/2 cană amestec; se strecoară într-un castron mic. Răciți gemul strecurat și gemul cu semințe separat. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți blocajele separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Fructe De Padure
Semințe
Zahăr
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
8
Combinați albușurile de ou, 6 linguri de zahăr și 1/4 linguriță de sare într - un castron de mixer cu suport rezistent. Puneți vasul peste cratița mare cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Tigaie Cu Sos
Bol
9
Se încălzește până când termometrul de bomboane introdus în amestec înregistrează 140 F, amestecând des, 3 până la 4 minute. Folosind atașamentul pentru tel, bateți amestecul de albuș de ou la viteză mare până când se formează bezea rigidă și amestecul este la temperatura camerei, 5 până la 6 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați unt, câte 1 bucată, bătând până când fiecare bucată este încorporată înainte de a adăuga următoarea. Bateți în apă de trandafiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De Trandafiri
Albușuri De Ou
Unt
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
10
Adăugați 3 linguri de gem fără semințe, câte 1 lingură, bătând pentru a se amesteca bine după fiecare adăugare. (Dacă crema de unt pare ruptă sau coagulată, puneți vasul la foc mediu și bateți 5 până la 10 secunde pentru a se încălzi ușor, apoi scoateți-l de pe foc și bateți din nou la viteză medie. Repetați încălzirea și bateți de câte ori este necesar până când crema de unt este netedă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Tapetați foaia de copt cu pergament. Folosind 1/2 linguriță de gem cu semințe pentru fiecare, întindeți dulceața pe partea plată a jumătății de macaroane. Lingurați crema de unt în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu de 1/4 inch. Începând de la marginea exterioară a laturilor plate ale macaroonilor rămași, pipați crema de unt în spirală. Apăsați ușor macaroane, umplute cu gem în jos, pe macaroane acoperite cu cremă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Semințe
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Sac De Patiserie
12
Așezați pe foaie. Acoperi; se răcește peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 2 până la 3 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
13
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
14
Informații Despre Ingrediente
15
Făina de migdale (uneori etichetată "migdale măcinate") și făina de alune pot fi găsite la magazinele de alimente specializate și la magazinele de alimente naturale. Căutați apă de trandafiri la supermarketuri, magazine de alimente specializate și piețe din Orientul Mijlociu.