Macaroane Franceze Cu Ciocolată Cu Zmeură

Macaroanele franceze cu ciocolată cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de zmeură, colorant alimentar roz, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane franceze cu cremă de unt de zmeură-trandafir, Macaroane cu ciocolată și zmeură, și Macaroane Cu Ciocolată Franceză / Macarons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Pulse migdale cu 1/2 cană cofetari zahăr într-un robot de bucătărie până la măcinat foarte fin, 2 până la 3 minute, apoi transferați într-un castron. Cerne în zahăr cofetari ceașcă rămase, amestecand pentru a combina.
Bateți albușurile cu sare într-un alt bol cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat, puțin câte puțin, bătând, apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri rigide și lucioase.
Adăugați picături de colorant alimentar pentru a atinge nuanța dorită și amestecați la viteză mică până când se combină uniform. Se amestecă amestecul de migdale în bezea cu o spatulă de cauciuc până se încorporează complet. (Bezea se va dezumfla.)
Puneți aluatul în pungă, apăsând excesul de aer și decupați 1 colț de pungă de plastic pentru a crea o deschidere de 1/4 inch. Răsuciți punga ferm chiar deasupra aluatului, apoi pipeți movile de aluat (de mărimea unui sărut de ciocolată) pe foi căptușite La aproximativ 1 1/2 inci distanță.
Lăsați fursecurile să stea, neacoperite, la temperatura camerei până când vârfurile nu mai sunt lipicioase și se formează o crustă ușoară, 20 până la 30 de minute.
Între timp, puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Coaceți cookie-urile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt clare și marginile sunt puțin mai întunecate, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet pe foi pe rafturi, aproximativ 30 de minute.
Topiți ciocolata cu smântână într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe sau deasupra unui cazan dublu, amestecând până se omogenizează. (Bolul nu trebuie să atingă apa.)
Scoateți vasul de pe foc, apoi adăugați unt și extract de zmeură, amestecând până se topește untul.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește complet și ușor îngroșat.
Îndepărtați cu grijă cookie-urile din pergament (acestea vor fi fragile). Sandwich un strat subțire de ganache (aproximativ 1/2 linguriță) între laturile plate ale fursecurilor.
Macaroanele umplute se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 zile.