Macaroane Franceze

Macaroane Franceze
Macaroanele franceze ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1720 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, albușurile de ou, zahărul superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Macaroane Franceze, Macaroane Franceze, și Macaroane Franceze Cu Ciocolată Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 320 grade F (160 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament sau un covor de siliciu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateti albusurile intr-un bol metalic curat pana se ingroasa, aproximativ 5 minute; bateți zahărul superfin în albușuri până când este gros, lucios, iar amestecul menține vârfuri rigide, încă 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați o sită peste vasul care conține albușuri de ou și Cerneți atât cantitățile de făină de migdale, cât și zahărul cofetarilor în amestecul de albușuri de ou. Îndoiți ușor făina de migdale și zahărul cofetarilor în albușuri, păstrând cât mai mult aer posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Separați bezea în boluri separate pentru a aroma și a colora, dacă doriți. Puneți bezea într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de 3/8 inci. Introduceți discuri de bezea de 1 inch pe foile de copt pregătite, lăsând aproximativ 2 inci între fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Lăsați cookie-urile să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute pentru a forma o piele subțire. Ridicați foile de copt și lăsați să cadă de la câțiva centimetri deasupra suprafeței de lucru pentru a adera fursecurile la foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile sunt uscate, aproximativ 15 minute; lăsați să se răcească complet pe foile de copt înainte de a îndepărta hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista