Macaroane Franceze

Macaroanele franceze ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1720 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, albușurile de ou, zahărul superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Macaroane Franceze, Macaroane Franceze, și Macaroane Franceze Cu Ciocolată Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 320 grade F (160 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament sau un covor de siliciu.
Bateti albusurile intr-un bol metalic curat pana se ingroasa, aproximativ 5 minute; bateți zahărul superfin în albușuri până când este gros, lucios, iar amestecul menține vârfuri rigide, încă 5 până la 8 minute.
Așezați o sită peste vasul care conține albușuri de ou și Cerneți atât cantitățile de făină de migdale, cât și zahărul cofetarilor în amestecul de albușuri de ou. Îndoiți ușor făina de migdale și zahărul cofetarilor în albușuri, păstrând cât mai mult aer posibil.
Separați bezea în boluri separate pentru a aroma și a colora, dacă doriți. Puneți bezea într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de 3/8 inci. Introduceți discuri de bezea de 1 inch pe foile de copt pregătite, lăsând aproximativ 2 inci între fursecuri.
Lăsați cookie-urile să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute pentru a forma o piele subțire. Ridicați foile de copt și lăsați să cadă de la câțiva centimetri deasupra suprafeței de lucru pentru a adera fursecurile la foile de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile sunt uscate, aproximativ 15 minute; lăsați să se răcească complet pe foile de copt înainte de a îndepărta hârtia pergament.