Macaroane De Popcorn
Reteta de macaroane de Popcorn este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, cremă de tartru, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Minge De Popcorn : Bile De Popcorn De Nuc De Arțar, și Popcorn Lover ' s Day: popcorn cu slănină de arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri.
Puneți popcornul într-un robot de bucătărie sau blender; se macină în sâmburi mici.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați praful de copt, sarea și smântâna de tartru; continuați să bateți până la vârfuri rigide. Se amestecă treptat în înlocuitorul de zahăr. Îndoiți bucățile de floricele. Aruncați cu lingurițe pe foile de cookie pregătite.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor. Permiteți cookie-urilor să se răcească pe foile de cookie înainte de a le elimina.