Nevoie de un desert vegan? Macaroanele de nucă de cocos vegane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 18. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină nealbită, caju, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cană vegană cu macaroane de lămâie, Macaroane de morcov vegane fără Gluten, și Macaroane De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Combinați nuca de cocos și făina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puree caju, apă, zahăr, sare și extract de migdale împreună într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Caju
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă amestecul de caju în amestecul de nucă de cocos până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Caju
6
Formați amestecul de nucă de cocos în bile de 1 inch și aplatizați; aranjați foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt aurii, 12 până la 15 minute.