Macaroane De Nucă De Cocos Vegane
Nevoie de un desert vegan? Macaroanele de nucă de cocos vegane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 18. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină nealbită, caju, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cană vegană cu macaroane de lămâie, Macaroane de morcov vegane fără Gluten, și Macaroane De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Combinați nuca de cocos și făina într-un castron mare.
Puree caju, apă, zahăr, sare și extract de migdale împreună într-un blender.
Se amestecă amestecul de caju în amestecul de nucă de cocos până se amestecă bine.
Formați amestecul de nucă de cocos în bile de 1 inch și aplatizați; aranjați foaia de copt pregătită.
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt aurii, 12 până la 15 minute.