Macaroane De Nucă De Cocos De Paște Pariziene
Paștele parizian Macaroons de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 17 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 1 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Un amestec de albușuri de ou, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Macaroane de sărbători pentru Paște, Macaroane de Paște cu o întorsătură de citrice, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km. F. Ungeți 2 foi de copt și praf cu făină de tort, eliminând orice exces.
Gatiti zaharul si apa intr-o cratita mica si grea la foc mic, amestecand, pana se dizolva zaharul. Se fierbe siropul, fără agitare, până ajunge la stadiul de bilă moale (sau se înregistrează 238 km f pe un termometru pentru bomboane).
În timp ce siropul fierbe, bateți albușurile în mixer în picioare la viteză mică până se formează vârfuri rigide. Se toarnă treptat siropul fierbinte într-un flux subțire pe partea inferioară a bolului în alb, bătând constant la viteză mare. (Aveți grijă să nu lăsați siropul să atingă bătăile atunci când turnați, altfel se va stropi și se va întări.) Continuați să bateți până când bezea este temperatura camerei.
Se amestecă nucă de cocos și lingură lingurițe rotunjite de bezea în movile la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt. Formați movile în piramide cu vârful degetelor umede.
Coaceți macaroons 1 foaie la un moment dat în mijlocul cuptorului 12 minute, sau până când sunt suficient de ferme pentru a fi scoase din foaia de copt fără a-și pierde forma. Transferați cu atenție într-un raft pentru a se răci. (Macaroanele se vor întări pe măsură ce se răcesc.)
* Macaroons păstrați într-un recipient etanș 1 săptămână.