Macaroane De Nucă De Cocos Cu Unt De Arahide
O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 321 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Macaroane De Nucă De Cocos Cu Unt De Arahide, Macaroane Cu Arahide De Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Pregătiți două foi de biscuiți căptușindu-le cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați nuca de cocos, făina și sarea. Într-un castron separat, amestecați laptele condensat îndulcit, untul de arahide și vanilia.
Combinați ingredientele umede și uscate până când amestecul de nucă de cocos este complet încorporat cu ingredientele umede. S-ar putea să trebuiască să vă folosiți mâinile.
Folosiți o lingură mică de înghețată sau o lingură pentru a forma fursecurile. Distanțați un centimetru pe foile de prăjituri pregătite. Acestea nu se vor răspândi cu adevărat – ar trebui să puteți obține 24 de cookie-uri pe foaie.
Coaceți timp de 15-17 minute sau până când fursecurile încep să se rumenească. Aveți grijă să nu coaceți prea mult.
Se servește când se răcește și se păstrează într-un recipient acoperit timp de până la 1 săptămână.