Macaroane De Nucă De Cocos Cu Lămâie
Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 229 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână albus de ou, lapte condensat, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macaroane De Nucă De Cocos Cu Lămâie, Macaroane Cu Lămâie De Nucă De Cocos, și Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un bol mediu, bateți albusul de ou și sarea până se spumează, aproximativ 2 minute. Se amestecă laptele condensat, coaja și extractele. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați nuca de cocos până când se combină bine. Folosind o lingură mică cu arc și mâinile tale, modelează amestecul în movile de 1 1/2 inci.
Așezați macaroanele la aproximativ 1 inch distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Transferați tigăile în rafturi de sârmă și lăsați să se răcească complet.