Macaroane de morcovi și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane de morcovi și brânză. O porție conține 453 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de morcovi, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane de morcovi și brânză, și Macaroane De Morcovi Și Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie, combinați morcovii cu coaja și sucul și 1/4 cană de apă. Se condimentează cu sare și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când morcovii sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Aruncați coaja.
Transferați morcovii și orice lichid într-un blender și piure până se omogenizează.
Între timp, într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Întoarceți pastele în oală.
Adăugați apa rezervată și piureul de morcovi și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când pastele sunt acoperite cu un sos îngroșat, aproximativ 5 minute. Se amestecă trei sferturi din brânză și se gătește, amestecând, până când este foarte cremoasă, cu 2 până la 3 minute mai mult. Se amestecă tarhonul și se condimentează cu sare și piper alb.
Transferați pastele într-un vas mediu de copt și acoperiți cu brânza rămasă.
Coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.