Macaroane de morcovi și brânză

Macaroane de morcovi și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane de morcovi și brânză. O porție conține 453 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de morcovi, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane de morcovi și brânză, și Macaroane De Morcovi Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, combinați morcovii cu coaja și sucul și 1/4 cană de apă. Se condimentează cu sare și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când morcovii sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SucSuc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați morcovii și orice lichid într-un blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Între timp, într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
6
Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați apa rezervată și piureul de morcovi și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când pastele sunt acoperite cu un sos îngroșat, aproximativ 5 minute. Se amestecă trei sferturi din brânză și se gătește, amestecând, până când este foarte cremoasă, cu 2 până la 3 minute mai mult. Se amestecă tarhonul și se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
Piper AlbPiper Alb
TarhonTarhon
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
ApăApă
SareSare
8
Transferați pastele într-un vas mediu de copt și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista