Macaroane De Migdale Umplute Cu Ciocolată
Ciocolata umplut migdale Macarons este un fără gluten rețetă cu 30 de porții. Acest desert are 47 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ciocolată cu lapte, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane De Migdale Umplute Cu Gem, Ciocolată Albă Ganache Umplut Turtă Dulce Macarons, și Dovleac Buttercream umplut Macarons cu dovleac condiment ciocolata neagra Ganache pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: sac de patiserie, vârf de patiserie, hârtie pergament
Combinați ciocolata tocată și untul într-un bol rezistent la căldură așezat peste o oală cu 1 inch de apă fierbinte, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa. Gatiti, amestecand ocazional, pana se topeste si se omogenizeaza. Se amestecă smântâna, vanilia și sarea, apoi se scoate de pe foc. Se lasă deoparte până se răcește și se îngroașă, amestecând ocazional, 30 până la 45 de minute.
Pentru fursecuri: poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosind un tăietor mic de sticlă sau cookie (1 1/4 până la 1 1/2-inch lățime), urmăriți 15 cercuri pe fiecare bucată de hârtie pergament, lăsând aproximativ 2 inci între fiecare rundă. Flip pergament peste; liniile vor fi vizibile prin hârtie, dar nu va trebui să țeavă direct pe cerneală. Montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund de aproximativ 1/4 inch lățime.
Cerneti zaharul cofetarilor si migdalele macinate intr-un bol si aruncati orice bucati mai mari de nuci. (Dacă aveți mai mult de o lingură de bucăți mai mari, macinați-le până la pulbere și apoi redimensionați.)
Combinați albușurile de ou și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici (sau într-un castron mare cu atașamentul pentru bici al unui mixer electric de mână). Bateți la viteză medie-mică până se spumă, apoi adăugați zahărul granulat. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri foarte moi.
Adăugați extractul de migdale și câteva picături de colorant alimentar dacă utilizați. Bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți aproximativ o treime din amestecul de zahăr-nuci în albușurile de ou până când sunt amestecate, apoi pliați în celelalte două treimi. Aluatul ar trebui să fie puțin fluid, dar să nu curgă. Ar trebui să picure încet de pe spatulă și să stea puțin deasupra aluatului din castron înainte de a se scurge în cele din urmă. Dacă pare puțin rigid în acest moment, pliați o dată sau de două ori mai mult până se relaxează, deși aveți grijă să nu vă pliați prea mult. Această textură corectă este cheia macaronului și este mai bine să aveți un aluat mai rigid decât unul mai slab.
Transferați aluatul în punga de patiserie pregătită. Ținând punga perpendiculară pe foaia de copt, strângeți până când aluatul umple un cerc desenat pe hârtie. Eliberați presiunea pe pungă și trageți spre dvs. pentru a preveni un vârf ascuțit în centrul cookie-ului. Repetați cu cercurile rămase. Aplatizați ușor orice puncte de pe fursecuri cu vârful degetului umed.
Rapiți ferm foile de copt de tejghea pentru a elibera bulele de aer și lăsați să stea la temperatura camerei până când vârfurile prăjiturilor nu se mai simt umede, 10 până la 15 minute.
Coaceți, câte 1 coală pe rând, până când macaroanele sunt ușor crocante și fundul se eliberează de pe hârtia pergament, aproximativ 15 minute, rotind foaia la jumătatea timpului de coacere. Se răcește pe foaie 5 minute, apoi se îndepărtează cookie-urile și se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a asambla fursecurile, întindeți un strat subțire de ganache de ciocolată pe fundul jumătății de fursecuri, aproximativ 1/4 linguriță pe fursec. Sus cu un al doilea cookie, apăsând ușor pentru a stoarce ganache la jante.
Sfat: greutatea aluatului din punga de patiserie va forța o parte din aluat. Pentru a opri acest lucru, puteți lipi o mini marshmallow la sfârșitul vârfului de patiserie pentru a bloca aluatul să nu se termine sfârșitul.
Sfat: puteți folosi făină de migdale cumpărată din magazin în locul migdalelor întregi. Cerneti 2/3 cana cu zaharul cofetarilor si, daca este necesar, macinati bucatile mai mari si Cerneti pana cand o lingura sau mai putin de bucati mai mari raman in sifter.
Sfat: de asemenea, puteți lingura aluatul pe foile de copt căptușite cu pergament. Cookie-urile pot să nu fie la fel de perfect rotunde, dar vor avea totuși un gust minunat.