Macaroane De Migdale I
Macaroane de migdale i este un lactate gratuit desert. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de pastă de migdale, zahăr, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecetes are 5 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane De Migdale I, Macaroane Cu Migdale, și Macaroane Cu Migdale De Afine.
Instrucțiuni
Acoperiți foile de fursecuri cu pergament sau folie de aluminiu, cu partea strălucitoare în sus.
Înmuiați pasta de migdale cu mâinile sau robotul de bucătărie. Într-un bol mare de amestecare, amestecați pasta de migdale și zahărul.
Separați ouăle și adăugați albușuri în amestec.
Se amestecă zahărul, făina și sarea cofetarilor. Se amestecă bine.
Forțați aluatul printr-o presă de prăjituri sau aruncați cu lingurițe pe foi de prăjituri. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Presărați fursecurile cu migdale tocate și coaceți timp de 25 de minute.
Îndepărtați pergamentul sau folia de pe foile de fursecuri și lăsați să se răcească. Îndepărtați macaroanele.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Maximin Grunhauser Riesling Abstberg încasează Gewachs cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs]()
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR) doar în 2015. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastră adâncă. Acesta prezintă arome revelatoare și arome de piersici albe, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și vegetale profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele-piersica, mărul și mango strălucesc peste tot - dar pământul bântuitor și detaliile filigrane ale acestui vin îl fac de neuitat.