Nevoie de o desert fără gluten? Macaroanele de ciocolată cu Ganache portocalie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți cuișoare măcinate, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată, Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată, și Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului; preîncălziți la 325 foi de copt fără margini de tip F. Line3 cu hârtie de pergament. Pulsează 1 cană de zahăr pudră și migdale într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate foarte fin (dar nu până la o pastă),60-90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Foaie De Copt
Cuptor
2
Adăugați pudră de cacao și rămâneți 1 cană de zahăr pudră; procesați pentru a amesteca bine. Cerneti amestecul printr-un filtru cu ochiuri medii intr-un castron mare; aruncati bucatile de migdale mai mari ramase in strecuratoare(daca ramane mai mult de 1 lingura, pulsati din nou nucile in procesor si re-Cerneti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Pudră De Cacao
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Folosind un mixer electric, bateți 1/3 cană de ouă într-un castron mediu la viteză mediepână când este alb și spumos, aproximativ 1 minut. Cumixer la viteză medie-mică, adăugați treptatzahăr cu linguri. Creșteți viteza lamediu-mare; bateți până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se amestecă restul de 3 linguri de albușuri. Foldmeringue în ingrediente uscate în 2 adaosuri, amestecând bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
5
Puneți bezea într-o pungă de patiserie potrivită cu un vârf de 1/4". (Alternativ, puneți lingura într-o pungă de congelator din plastic, apoi tăiați 1/4" dintr-o pungă de colț.) Răsuciți partea superioară a sacului și dimensiunea sfertului țevii pe 2 din cele 3 foi de coacere pregătite, distanțându-se la 1".
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
6
Lăsați să stea până când vârfurile apar uscate, aproximativ 10 minute.
7
Coaceți cookie-urile, foi rotative la jumătateprin coacere, până când se umflă și se usucă, aproximativ16 minute. Glisați cookie-urile pe pergamentpe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Lăsați să se răcească complet.Repetați cu aluatul rămas pe al treileafoaie de copt.
1
Puneți ciocolata și untul într-un castron mediu. Aduceți crema doar la fierbereo cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de portocală,cuișoare, ienibahar și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ienibahar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sare
3
Se toarnă cremă fierbinteamestec peste ciocolată și unt; baterepână se omogenizează. Se da la frigider pana se intareste, aproximativ20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
4
Puneți ganache într-o pungă de patiserie potrivită cu un vârf de 1/4". (Alternativ, puneți lingura într-o pungă de congelator din plastic, apoi tăiați 1/4" dintr-o pungă de colț.) Răsuciți partea superioară a pungii și pipați aproximativ 1 linguriță ganache pe partea plată a 1 prăjitură,lăsând 1/4"-1/8" margine simplă. Se acoperă cu Unal doilea cookie, cu partea plată în jos. Repetațicu cookie-urile rămase și ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
5
Periați blaturile cu praf de aur, dacă doriți.
6
Stratîntr-un recipient etanș între foi de hârtie pergament și frigider overnight.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați-vă răcori.
7
Să revenim la temperatura camereiînainte de servire.