Macaroane de ciocolată cu ganache portocalie

Macaroane de ciocolată cu ganache portocalie
Nevoie de o desert fără gluten? Macaroanele de ciocolată cu Ganache portocalie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți cuișoare măcinate, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată, Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată, și Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului; preîncălziți la 325 foi de copt fără margini de tip F. Line3 cu hârtie de pergament. Pulsează 1 cană de zahăr pudră și migdale într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate foarte fin (dar nu până la o pastă),60-90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Adăugați pudră de cacao și rămâneți 1 cană de zahăr pudră; procesați pentru a amesteca bine. Cerneti amestecul printr-un filtru cu ochiuri medii intr-un castron mare; aruncati bucatile de migdale mai mari ramase in strecuratoare(daca ramane mai mult de 1 lingura, pulsati din nou nucile in procesor si re-Cerneti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Folosind un mixer electric, bateți 1/3 cană de ouă într-un castron mediu la viteză mediepână când este alb și spumos, aproximativ 1 minut. Cumixer la viteză medie-mică, adăugați treptatzahăr cu linguri. Creșteți viteza lamediu-mare; bateți până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se amestecă restul de 3 linguri de albușuri. Foldmeringue în ingrediente uscate în 2 adaosuri, amestecând bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
5
Puneți bezea într-o pungă de patiserie potrivită cu un vârf de 1/4". (Alternativ, puneți lingura într-o pungă de congelator din plastic, apoi tăiați 1/4" dintr-o pungă de colț.) Răsuciți partea superioară a sacului și dimensiunea sfertului țevii pe 2 din cele 3 foi de coacere pregătite, distanțându-se la 1".
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
6
Lăsați să stea până când vârfurile apar uscate, aproximativ 10 minute.
7
Coaceți cookie-urile, foi rotative la jumătateprin coacere, până când se umflă și se usucă, aproximativ16 minute. Glisați cookie-urile pe pergamentpe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească complet.Repetați cu aluatul rămas pe al treileafoaie de copt.
1
Puneți ciocolata și untul într-un castron mediu. Aduceți crema doar la fierbereo cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de portocală,cuișoare, ienibahar și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
IenibaharIenibahar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SareSare
3
Se toarnă cremă fierbinteamestec peste ciocolată și unt; baterepână se omogenizează. Se da la frigider pana se intareste, aproximativ20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
4
Puneți ganache într-o pungă de patiserie potrivită cu un vârf de 1/4". (Alternativ, puneți lingura într-o pungă de congelator din plastic, apoi tăiați 1/4" dintr-o pungă de colț.) Răsuciți partea superioară a pungii și pipați aproximativ 1 linguriță ganache pe partea plată a 1 prăjitură,lăsând 1/4"-1/8" margine simplă. Se acoperă cu Unal doilea cookie, cu partea plată în jos. Repetațicu cookie-urile rămase și ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Periați blaturile cu praf de aur, dacă doriți.
6
Stratîntr-un recipient etanș între foi de hârtie pergament și frigider overnight.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați-vă răcori.
7
Să revenim la temperatura camereiînainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista