Macaroane Cu Șuncă Cremoasă

Macaroane Cu Șuncă Cremoasă
Macaroanele cremoase de șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 577 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pimientos, brânză cheddar, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Sunca cremoasa ' n ' macaroane, Macaroane Cremoase Și Brânză, și Macaroane cremoase ' N ' Brânză.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mare, amestecați supa și laptele; se amestecă brânza. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
2
Scurgeți macaroanele; se adaugă în tigaie. Se amestecă șunca, ciupercile și pimientos; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista