Macaroane Cu Trei Brânză

Macaroanele cu trei brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 384 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză muenster, sare și piper kosher, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul, laptele evaporat, cayenne, nucșoară și sare și piper negru după gust într-un bol. Aruncați brânzeturile rase într-un bol separat.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați conopida și gătiți până aproape că se destramă, aproximativ 7 minute.
Transferați cu o lingură pliată într-un bol.
Adăugați pastele în aceeași apă și gătiți până la al dente, aproximativ 10 minute.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană apă de gătit. Preîncălziți broilerul.
Combinați amestecul de ouă și brânzeturile rase în oala goală și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până când brânzeturile se topesc și sosul începe să se îngroașe.
Se ia de pe foc și se adaugă conopida. Puree cu un blender de imersie până la neted și ușor (puteți folosi și un blender obișnuit). Amestecați o parte din apa de paste rezervată până la crem.
Aruncați pastele în sos; condimentează cu sare și piper negru.
Se transferă într-o farfurie superficială și se acoperă cu felii de muenster. Se fierbe până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Fotografie de Kate Mathis