Macaroane Cu Nucă De Cocos În Stil German

Coconut Macaroons stil German ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, nucă de cocos, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 149 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos Stil De Paște, Macaroane Cu Ciocolată Germană, și Macaroane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Căptușiți foile de biscuiți cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu un mixer electric până când sunt suficient de rigide pentru a face un semn cu un cuțit. Presărați treptat zahărul, scorțișoara și extractul de migdale, continuând să amestecați la viteză mică. Îndoiți nuca de cocos prăjită cu mâna. Lingură sau lingură pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile sunt uscate și curățați ușor hârtia. Se răcește pe rafturi de sârmă și se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.