Macaroane Cu Nucă De Cocos
Macaroons de nucă de cocos este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează 3 foi de copt cu spray de gătit; pus deoparte. Se amestecă albușurile de ou, nuca de cocos, ovăzul, vanilia, zahărul și sarea într-un castron până se omogenizează bine. Aruncați linguri de aluat pe foi de copt, la o jumătate de centimetru distanță.
Coaceți macaroanele până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Se transferă într-o grătar și se răcește complet.
Așezați bucăți de ciocolată și margarină într-un vas de sticlă sau o cană de măsurare. Cuptorul cu microunde la mare până când ciocolata se topește complet, 40 până la 50 de secunde sau se topește într-un cuptor de 350 de minute 5 până la 6 minute. (Nu supraîncălziți ciocolata sau se va arde.) Înmuiați o linguriță de metal în ciocolată încălzită și stropiți ușor ciocolata peste fursecuri într-un model în zig-zag. Se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la 3 zile.