Macaroane Cu Nuci De Pin
Macaroanele cu nuci de pin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap servește 60 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pastă de migdale, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Nuci De Pin, Fursecuri Cu Nuci De Pin, și Marshmallow Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Rupeți pasta de migdale în bucăți și amestecați împreună cu zahărul, folosind mâinile pentru a sfărâma pasta. Într-un castron separat, separați ouăle și bateți albușurile în vârfuri moi. Se adaugă încet la amestecul de pastă de migdale și se amestecă până se omogenizează.
Puneți nuci de pin în castron.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și apăsați în nuci. Înveliți uniform și așezați pe foi de biscuiți la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 15 până la 17 minute, până când sunt ușor aurii.
Se lasă să se răcească pe foile de prăjituri timp de 5 minute, apoi se transferă pe rafturi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Blue Fish Sweet Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Pește Albastru Dulce Riesling]()
Pește Albastru Dulce Riesling
Aur PAL. Parfum seducător de caise proaspete, piersici și ananas copt. Dulceață fructată cu o structură plină de corp și aciditate răcoritoare. Completează crustaceele, midiile, bucătăria de inspirație asiatică și brânzeturile blânde.