Macaroane cu migdale înmuiate în ciocolată

Macaroane cu migdale înmuiate în ciocolată
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, macaroanele cu migdale înmuiate în ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și prietenoasă cu fodmap de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 83 de calorii . Această rețetă servește 72. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, apă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare sunt macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată , macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată fără lactate și macaroane cu migdale și nucă de cocos .

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Semidulce, Tocata Si TopitaCiocolata Semidulce, Tocata Si Topita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sare; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați treptat zahărul de cofetă, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Îndoiți migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Puneți cu lingurițe rotunjite la 2 inchi una de cealaltă pe foile de copt tapetate cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la 350° timp de 8-12 minute sau până când sunt fermi la atingere. Se răcește timp de 5 minute înainte de a fi scos pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Pentru crema de unt, combinați zahărul și apa într-o cratiță grea mică. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; pune totul in tava, amestecand continuu. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si atinge 160°, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei.
10
Într-un castron mic, bate untul până devine pufos, aproximativ 5 minute. Bateți treptat amestecul de zahăr fiert. Bateți cacao până se omogenizează. Dacă este necesar, dați la frigider până când crema de unt ajunge la o consistență de întindere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întindeți cremă de unt pe fundul fiecărui prăjitură răcită. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 15 minute. Scufundați fundul fiecărui fursec în ciocolată topită, lăsând să se scurgă excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12
Așezați pe hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista