Macaroane cu migdale II
Almond Macaroons II este un desert care servește 24. O porție conține 74 de calorii , 2 g de proteine și 3 g de grăsimi . Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită albușuri, migdale măcinate, zahăr și colorant alimentar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Încercați macaroane cu migdale cu nucă de cocos , macaroane cu cireșe și lămâie și macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți foile de biscuiți.
Într-un castron mare de sticlă sau metal, bate albușurile spumă. Adăugați treptat coaja de lămâie și zahărul, continuând să bateți până când albușurile formează vârfuri tari. Colorează verde deschis sau roz cu colorantul alimentar în timpul amestecării. Folosind o spatulă de cauciuc, îndoiți migdalele măcinate. Puneți cu linguri pline pe foaia de biscuiți pregătită. Biscuiții ar trebui să fie la aproximativ 2 inci unul de celălalt.
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile sunt tari și ușor rumene. Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute înainte de a le scoate pe rafturi pentru a se răci complet.