Macaroane Cu Ciuperci Cremoase

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați macaroane cremoase de ciuperci. Pentru $1.54 pe portie, veți obține un fel principal care servește 5. O porție conține 740 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de lapte, cremă condensată de supă de ciuperci, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, și Macaroane-Ciuperci Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați untul, laptele, supa de ciuperci și brânza procesată. Se amestecă până se topește brânza și amestecul este neted. Se amestecă pastele fierte.
Se toarnă în 2 quart vas de copt și se coace 20 de minute sau până când partea de sus este maro auriu.
Lăsați să stea 10 minute și serviți.