Macaroane cu brânză și caserolă de vită cu cimbru

Macaroane cu brânză și caserolă de vită cu cimbru
Reteta macaroane brânză și caserola de vită cu cimbru poate fi făcută în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 603 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână lapte, carne de vită măcinată, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare sunt Macaroane și brânză de pui coapte caserola, Macaroane De Vită Picante Cu Brânză, și Macaroane Cu Brânză-Tigaie De Vită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați macaroanele în oală, gătiți 9 până la 11 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată și ceapa până când carnea de vită se rumeneste uniform și ceapa este fragedă. Amestecați vinul și continuați să gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă laptele, muștarul și sosul Worcestershire. Condimentează cu sare, piper și piper cayenne. Continuați să gătiți și amestecați până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei IuteArdei Iute
MuștarMuștar
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
7
Bateți făina în tigaie și amestecați treptat 2 căni de brânză până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
8
Se amestecă cimbru și roșii cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
CimbruCimbru
9
Amestecați amestecul de tigaie în caserola cu macaroanele. Se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
TigaieTigaie
10
Gatiti descoperit 30 de minute in cuptorul preincalzit, pana cand se rumenesc si se rumenesc usor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista