Macaroane Cu Brânză Triplă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Macaroane cu brânză triplă. Pentru 1,75 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 898 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de muștar, ouă, macaroane pentru cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane gruyre și Emmentaler cu șuncă și aluat tăiat cubulețe din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, Cheddar afumat și brânză albastră macaroane și brânză, și Două brânză Butternut Squash macaroane & brânză și Daycare Dining.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, untul, muștarul, sarea condimentată și piperul până se combină. Se amestecă procesul brânză și 1-1 / 2 căni din fiecare brânză cheddar.
Scurgeți macaroanele; se amestecă în amestecul de brânză.
Se toarnă într-un 3-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu brânzeturile rămase.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când brânza este topită și marginile sunt bule.