Macaroane cu brânză coapte și brânză

Macaroane cu brânză coapte și brânză
Macaroanele și brânza coapte ale brânzei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți cârnați kielbasa, lapte, macaroane de cot și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză bile de brânză coapte, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati kielbasa taiata intr-o tigaie mare la foc mediu timp de 6 pana la 8 minute, pana se incalzeste si incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți cârnații din tigaie și puneți-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Umpleți o tigaie cu apă ușor sărată, aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se scurge bine.
5
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa tocată aproximativ 5 minute, până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Bateți făina, amestecând constant pentru a evita cocoloașele. Gatiti si amestecati untul, ceapa si faina timp de 2 pana la 3 minute pentru a face un roux si scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Bateți laptele puțin câte puțin, amestecând continuu, până când tot laptele a fost încorporat și reveniți la foc mic. Aduceți sosul la foc mic și gătiți la foc mic timp de aproximativ 2 minute, amestecând continuu, pentru a termina de gătit făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Bateți brânza Cheddar, câteva cuburi odată, până când toată brânza a fost încorporată și sosul este fierbinte și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă macaroanele în sosul de brânză și se amestecă pentru a se combina. Se amestecă kielbasa gătită, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
KielbasaKielbasa
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Puneți amestecul de macaroane în vasul de copt pregătit și presărați pesmetul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Coaceți aproximativ 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când firimiturile se rumenesc și caserola clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Lăsați să stea 15 minute după coacere, pentru a se fixa înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista