Macaroane cu brânză coapte și brânză

Macaroanele și brânza coapte ale brânzei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți cârnați kielbasa, lapte, macaroane de cot și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză bile de brânză coapte, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati kielbasa taiata intr-o tigaie mare la foc mediu timp de 6 pana la 8 minute, pana se incalzeste si incepe sa se rumeneasca.
Scoateți cârnații din tigaie și puneți-i deoparte.
Umpleți o tigaie cu apă ușor sărată, aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa tocată aproximativ 5 minute, până devine translucidă.
Bateți făina, amestecând constant pentru a evita cocoloașele. Gatiti si amestecati untul, ceapa si faina timp de 2 pana la 3 minute pentru a face un roux si scoateti-l de pe foc.
Bateți laptele puțin câte puțin, amestecând continuu, până când tot laptele a fost încorporat și reveniți la foc mic. Aduceți sosul la foc mic și gătiți la foc mic timp de aproximativ 2 minute, amestecând continuu, pentru a termina de gătit făina.
Bateți brânza Cheddar, câteva cuburi odată, până când toată brânza a fost încorporată și sosul este fierbinte și neted.
Se toarnă macaroanele în sosul de brânză și se amestecă pentru a se combina. Se amestecă kielbasa gătită, sare și piper.
Puneți amestecul de macaroane în vasul de copt pregătit și presărați pesmetul deasupra.
Coaceți aproximativ 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când firimiturile se rumenesc și caserola clocotește.
Lăsați să stea 15 minute după coacere, pentru a se fixa înainte de servire.