Macaroane cu branza

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane la repertoriul dvs., Mac and Cheese ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1055 de calorii , 44 g de proteine și 65 g de grăsimi . Pentru 4,94 USD per porție , primești un fel principal care servește 8. 123 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Un amestec de frunze de pătrunjel proaspăt, ciuperci shiitake, unt cu trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și 21 Day Fix Broccoli Mac & Cheese (AKA the perfect Mac & Cheese) , 21 Day Fix Broccoli Mac & Cheese (AKA the perfect Mac & Cheese) și 21 Day Fix Broccoli Mac & Cheese (AKA the perfect Mac & Cheese) .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Încălziți untul și 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inchi), adăugați ciupercile și gătiți la foc mediu timp de 3 până la 5 minute, până când sunt fragede.
Adăugați sherry-ul și continuați să soțiți câteva minute, până când sherry-ul se absoarbe. Pus deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați un strop de ulei de măsline și un praf de sare.
Adăugați pastele și gătiți timp de 6 până la 8 minute, până când sunt al dente.
Între timp, topiți untul cu trufe într-o cratiță mare (4 litri) și adăugați făina. Gatiti 2 minute la foc mic, amestecand continuu cu telul. Se amestecă încet laptele fierbinte și se fierbe timp de 2 minute, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când sosul alb se îngroașă și se creează. Pe foc, adăugați gruyere, cheddar, 1 1/2 linguriță sare, piper și nucșoară.
Combinați pastele, sosul și ciupercile într-un castron mare și turnați-le într-o tavă de copt de 10 pe 13 pe 2 inchi.
Puneți usturoiul și pătrunjelul în bolul unui robot de bucătărie prevăzut cu lamă de oțel și amestecați până sunt tocate.
Adăugați pesmetul și pulsați pentru a se combina.
Presărați pesmetul peste paste și coaceți timp de 35 până la 45 de minute, până când sosul devine clocotiș și pesmeturile sunt aurii.