Macaroane cu bere și brânză

Macaroane cu bere și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 444 de calorii, 20 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Tatălui. Un amestec de căței de usturoi, făină, arpagic și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane cu brânză cu bratwurst cu bere, Macaroane cu brânză la cuptor de sud și brânză cu bere și Macaroane și brânză cu brânză cu bere.
Instrucțiuni
Gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru al dente.
Între timp, într-un cuptor olandez, încălziți untul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul; gătiți și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă făina, muștarul, sare și piper până se omogenizează; se adauga treptat laptele, berea si smantana. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Reduce caldura. Se amestecă 2 căni de brânză cheddar, brânză fontina și 1 lingură de parmezan până se topește.
Scurgeți macaroanele; se amestecă în sos.
Transferați într-un 3-qt uns. vas de copt.
Se presară cheddar și parmezan rămas.
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 15-20 de minute sau până când devine maro auriu și încălzit. Deasupra cu bacon maruntit.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.