Macaroane Cu Arahide Și Ciocolată
Macaroons de arahide-ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 18 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 142 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, zahăr granulat, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 24%. Încercați Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere, și Burgeri Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată (Macaroane Franceze) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți zahărul pudră și alunele până când nucile sunt măcinate foarte fin (nu trebuie să fie vizibile bucăți mari de nuci).
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, aduceți 2 până la 3 inci de apă la fierbere; reglați căldura pentru a menține un foc foarte mic. Într-un castron mare sau în vasul unui mixer, bateți zahărul în albușuri. Puneți vasul peste apă clocotită în tigaie (fundul vasului nu trebuie să atingă apa) și amestecați constant până când zahărul este dizolvat și amestecul se simte cald la atingere.
Scoateți vasul din apă și, cu un mixer la viteză mare, bateți amestecul de albuș de ou până se formează vârfuri groase și rigide. Îndoiți ușor amestecul de nuci.
Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch și, cu vârful aproape atingând pergamentul, introduceți în cercuri plate, de 2 inci, de aproximativ 1/8 inch grosime, la distanță de 1 inch, pe două foi de copt de 12 pe 15 inci căptușite cu pergament.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până când blaturile sunt strălucitoare și uscate și marginile sunt crăpate, aproximativ 15 minute. Se răcește complet pe foi de copt (aproximativ 1 1/4 ore), apoi se îndepărtează fursecurile ridicându-le ușor și decojind hârtia pergament departe de fund.
Întindeți partea plată a fiecărei jumătăți de fursecuri cu aproximativ 1 linguriță de ganache de ciocolată. Completați fiecare cu un al doilea cookie, partea plată spre umplere.
Ganache de ciocolată: într-un castron rezistent la căldură așezat peste (dar fără a atinge) apă abia fierbinte într-o tigaie, amestecați ocazional 6 uncii de ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată, 2 linguri de frișcă, 1 lingură de sirop de porumb și 1 lingură de unt până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până se îngroașă, dar nu este ferm, aproximativ 15 minute. Face aproximativ 1 1/4 cani.