Macaroane cremoase și brânză
Macaroanele cremoase și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, bulion de pui, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Toțiretetele au 525 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane cremoase și brânză, și Macaroane cremoase și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert în fierbătorul de supă mare.
Adăugați sare și paste făinoase. Folosind instrucțiunile pachetului ca ghid, gătiți până la al dente.
Scurgere. Pentru a preveni lipirea, scurgeți și turnați imediat pe o foaie mare de copt cu buze și lăsați să se răcească în timp ce pregătiți sosul.
Între timp, cuptorul cu microunde laptele și bulionul de pui într-o cană sau castron de măsurare Pyrex cu 4 căni până când este fierbinte și aburit (nu fierbe). Topiți untul în vasul gol de paste; bateți făina, apoi amestecul de lapte fierbinte. Continuați să bateți până la grosime și bule, 3 până la 4 minute.
Bateți în muștar, parmezan și piper. Opriți focul, amestecați cheddar până se topește.
Adăugați paste scurse (și ingrediente aromatizante opționale, vezi note) în sos și amestecați până când totul este bine combinat la foc mic. Se amestecă pentru a se încălzi și se subțiază cu puțină apă dacă sosul este prea gros.