Macaroane Cremoase Cu Două Brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați macaroane cremoase cu două brânzeturi. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 240 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane cremoase și brânză, și Macaroane cremoase și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu; adăugați făină. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand frecvent. Se amestecă 2/3 cană de brânză cheddar și brânză procesată; gatiti 3 minute sau pana se topeste branza, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă macaroane și sare.
Puneți amestecul într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 1/3 cană de brânză cheddar.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până la bule.