Macaroane coapte și brânză I

Macaroane coapte și brânză I
Macaroane coapte și brânză s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 695 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă, gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere.
6
Intr-o tigaie medie sotati ceapa tocata si usturoiul tocat. Scoateți focul și adăugați slănină gătită tocată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Bacon GătitBacon Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Pentru a face sosul, într-o cratiță medie topiți untul sau margarina la foc mic. Odată topit, adăugați făina și amestecați constant timp de 2 minute. Adăugați treptat lapte și continuați să amestecați până se îngroașă. Se amestecă 2 căni de brânză Cheddar rasă și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Combinați pastele fierte, legumele sotate și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
LegumeLegume
SosSos
9
Se toarnă într-o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
10
Adăugați ultima cană de brânză Cheddar rasă deasupra amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
11
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când brânza deasupra este topită și rumenită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista