Macaroane coapte și brânză I
Macaroane coapte și brânză s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 695 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă, gătiți pastele până la al dente.
Intr-o tigaie medie sotati ceapa tocata si usturoiul tocat. Scoateți focul și adăugați slănină gătită tocată și dați deoparte.
Pentru a face sosul, într-o cratiță medie topiți untul sau margarina la foc mic. Odată topit, adăugați făina și amestecați constant timp de 2 minute. Adăugați treptat lapte și continuați să amestecați până se îngroașă. Se amestecă 2 căni de brânză Cheddar rasă și se amestecă până se topește.
Combinați pastele fierte, legumele sotate și sosul.
Se toarnă într-o caserolă de 2 litri.
Adăugați ultima cană de brânză Cheddar rasă deasupra amestecului.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când brânza deasupra este topită și rumenită, 15 până la 20 de minute.