Macaroane
Macarons ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 30 de porții cu 63 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de migdale, sare, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Macaroane, Macaroane De Lămâie, și Macaroane De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un bol de amestecare din metal și refrigerați peste noapte. A doua zi, aduceți albușurile de ou la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 280 grade F (138 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Bateți zahărul cofetarilor și făina de migdale într-un bol. Bateți albușurile cu sare într-un bol metalic cu un mixer electric la viteză medie până se spumează, aproximativ 1 minut; creșteți viteza la mare și bateți treptat în zahăr superfin, aproximativ 1 lingură la un moment dat, până când albușurile sunt lucioase și țineți vârfurile rigide, încă 3 până la 5 minute.
Îndoiți ușor amestecul de făină de migdale în albușuri de ou bătute până când sunt bine încorporate; lingurați bezea într-o patiserie mare dotată cu un vârf de 3/8 inci.
Țeviți discuri de bezea de 1 inch pe foile de copt pregătite, lăsând 2 inci de spațiu între fursecuri. Aluatul se va răspândi. Ridicați foile de copt la câțiva centimetri deasupra suprafeței de lucru și loviți-le ușor pe suprafața de lucru de mai multe ori pentru a îndepărta bulele de aer din fursecuri.
Lăsați prăjiturile să stea la temperatura camerei până când suprafețele strălucitoare devin plictisitoare și se formează o piele subțire, aproximativ 15 minute.
Așezați foile de copt în cuptorul preîncălzit și coaceți cu ușa cuptorului deschisă ușor până când suprafețele macaroanelor sunt complet uscate, aproximativ 15 minute.
Lăsați fursecurile să se răcească complet pe o foaie de copt înainte de a curăța hârtia pergament din fursecuri.
Întindeți jumătate din fursecuri cu orice umplutură dorită, acoperiți cu fursecurile rămase pentru a face sandvișuri și refrigerați cel puțin 2 ore până peste noapte pentru a lăsa fursecurile să se înmoaie.