Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Macadamia Mahi Mahi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 150g de proteine, 154g de grăsime, și un total de 2040 calorii. Pentru $31.38 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, mahi mahi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nuca de pin, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Nuci De Pin ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, și Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați Mahi Mahi în bucăți largi de 1" și așezați bucățile într-un singur strat într-un vas de copt de 13" x 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi Mahi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Presărați 1/2 cană de nuci de macadamia tocate deasupra Mahi Mahi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Mahi Mahi
5
Se toarnă deasupra lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Coaceți la 350 timp de aproximativ 18 minute sau până când este opac.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Presărați cu 1/2 cană de nuci rămase chiar înainte de servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.