Macadamia fragil cu Fleur de sel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 196 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Încercați Macadamia fragilă cu Floare De Sel, Vacanță Macadamia Nuci Fragile, și Baileys nr.: BAILEYS pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o foaie mare de folie pe suprafața de lucru; folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Combinați nucile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă zahărul, 1/2 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul capătă o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Scoateți caramelul de pe foc. Amestecați imediat amestecul de nuci (caramelul va bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Se toarnă caramelul pe folia pregătită; se întinde subțire. Se răcește fragil până se întărește; se toacă. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.