Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci

Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii , 20 g de proteine și 24 g de grăsimi . Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați sare și piper măcinat, ou, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 63% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Strudel cu afine și brânză de vaci , ravioli de coriandru cu umplutură de dovleac și brânză de vaci și biscuiți maghiari cu brânză de vaci (Túrós Pogácsa) .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți macaroanele cot în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Rezervați 1/2 cană de brânză Cheddar blândă mărunțită pentru utilizare ulterioară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar UșoarăBrânză Cheddar Ușoară
4
Amestecă brânză Cheddar blândă, brânză Cheddar ascuțită, smântână, brânză de vaci și ou într-un castron; se asezoneaza cu sare si piper. Se amestecă macaroanele fierte în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Macaroane FierteMacaroane Fierte
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Turnați amestecul de macaroane uniform în vasul de copt pregătit; stropiți cu 1/2 cană de brânză Cheddar rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Macaroane InelMacaroane Inel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lasati sa se raceasca 10 minute inainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista