Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii , 20 g de proteine și 24 g de grăsimi . Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați sare și piper măcinat, ou, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 63% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Strudel cu afine și brânză de vaci , ravioli de coriandru cu umplutură de dovleac și brânză de vaci și biscuiți maghiari cu brânză de vaci (Túrós Pogácsa) .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți macaroanele cot în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, 8 minute; scurgere.
Rezervați 1/2 cană de brânză Cheddar blândă mărunțită pentru utilizare ulterioară
Amestecă brânză Cheddar blândă, brânză Cheddar ascuțită, smântână, brânză de vaci și ou într-un castron; se asezoneaza cu sare si piper. Se amestecă macaroanele fierte în amestecul de brânză.
Turnați amestecul de macaroane uniform în vasul de copt pregătit; stropiți cu 1/2 cană de brânză Cheddar rezervată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, 40 de minute.
Lasati sa se raceasca 10 minute inainte de servire.