Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci

Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Mac și brânză la cuptor cu smântână și brânză de vaci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii , 20 g de proteine și 24 g de grăsimi . Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați sare și piper măcinat, ou, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 63% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Strudel cu afine și brânză de vaci , ravioli de coriandru cu umplutură de dovleac și brânză de vaci și biscuiți maghiari cu brânză de vaci (Túrós Pogácsa) .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți macaroanele cot în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Rezervați 1/2 cană de brânză Cheddar blândă mărunțită pentru utilizare ulterioară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar UșoarăBrânză Cheddar Ușoară
4
Amestecă brânză Cheddar blândă, brânză Cheddar ascuțită, smântână, brânză de vaci și ou într-un castron; se asezoneaza cu sare si piper. Se amestecă macaroanele fierte în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Macaroane FierteMacaroane Fierte
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Turnați amestecul de macaroane uniform în vasul de copt pregătit; stropiți cu 1/2 cană de brânză Cheddar rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Lasati sa se raceasca 10 minute inainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista