Mac și brânză la cuptor
Mac și brânză la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 361 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge; se pune într-un castron mare.
Așezați brânza de vaci într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați brânza de vaci, brânza cheddar, 1/4 cană parmezan, sare și piper.
Adăugați amestecul de brânză în paste și amestecați bine. Puneți amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați restul de 1/4 cană parmezan, panko și pătrunjel într-un castron mic.
Presărați uniform peste amestecul de paste.
Coaceți la 375 timp de 10 minute.
Preîncălziți broiler (nu scoateți vasul din cuptor).
Se fierbe pastele 1 minut sau până se rumenesc.