Mac și brânză II
Mac și brânză II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 688 calorii. 1511 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de brânză cheddar, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă, gătiți macaroane de cot până la al dente.
Într-o cratiță medie, la foc mediu topiți untul sau margarina.
Bateți făina și amestecați energic.
Adăugați lapte și gătiți până se îngroașă și se fierbe, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați brânzeturi și amestecați până se topește complet.
Într-un castron mare amestecați împreună pastele scurse și amestecul de sos de brânză. Aruncați pentru a acoperi uniform.
Se toarnă într-o caserolă unsă de 2 litri.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.