Mac și brânză florentină
Mac și brânză Florentine este un vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/4 cană.
Combinați pesmetul și untul, amestecând pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați spanac, suc, nucșoară și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Combinați laptele și făina, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat amestecul de lapte la amestecul de spanac, amestecând constant; se aduce la fierbere.
Adăugați brânză, sare și piper; gătiți 30 de secunde sau până când brânza se topește, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă pastele. Se amestecă amestecul într-un vas de suflet de 1 litru acoperit cu spray de gătit. Se acoperă uniform cu amestec de pesmet.
Se fierbe timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor.