Mac și brânză cu roșii prăjite
Mac și brânză cu roșii prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 424 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paprika, brânză Cheddar extrasharp, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Acoperiți o foaie de copt cu folie de aluminiu și acoperiți folia cu spray de gătit. Aranjați feliile de roșii într-un singur strat pe foaia de copt.
Stropiți ulei peste roșii.
Se presară cimbru, 1/4 linguriță sare și usturoi.
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până când roșiile încep să se usuce.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați făina într-un cuptor olandez mare; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 8 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu cu un tel.
Adăugați cheddar, fontina, restul de 1/2 linguriță sare și piper, amestecând până se topește brânza.
Se ia de pe foc. Se amestecă roșiile și pastele. Puneți lingura într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați parmezan ras, pesmet și boia de ardei; se presară peste amestecul de paste.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până la bule.