Mac și brânză cu ierburi La Laiterie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și brânză cu ierburi La Laiterie. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 749 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 136 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cheddar ascuțit, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Ungeți o tigaie de copt de 13x9 inci. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti pastele pana abia incepe sa se inmoaie pana la stadiul al dente.
Scurgeți pastele, treceți-le sub apă rece și readuceți-le în oală.
Răzuiește coaja albă de pe Brie și toacă-o mărunt.
Combinați Brie - ul cu Gruyul CUPRUL și cheddar și puneți deoparte 1/2 cană din amestecul de brânză.
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, timp de 1 minut, sau până când amestecul devine ușor bej, este Bulbuc și pare să fi crescut în volum. Se amestecă rozmarinul, Salvia, cimbru și nucșoară. Creșteți căldura la mediu și bateți încet laptele cald. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți focul la minim și fierbeți sosul timp de 2 minute.
Adăugați brânza în sos cu măsuri de 1/2 cană, amestecând până când brânza se topește înainte de a face o altă adăugare.
Se toarnă sosul peste paste și se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare și piper și transferă pastele în tigaia pregătită.
Încălziți untul rămas într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați pesmetul și gătiți timp de 2 minute sau până când firimiturile se rumenesc.
Combinați firimiturile rumenite cu amestecul de brânză rămas și presărați-l deasupra vasului.
Coaceți caserola timp de 20 de minute până la 30 de minute, sau până când sosul de brânză este Bulbuc și firimiturile de deasupra sunt maro intens. Se lasă să stea 5 minute, apoi se servește.