Mac Vegan și fără brânză
Mac Vegan și fără brânză necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 630 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 291 de fani. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, suc de lămâie, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Cheesy Primavera Mac de la Vegan Mac și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroane și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Transferați într-un vas mediu de copt.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se amestecă ușor cu macaroanele.
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați caju, suc de lămâie, apă și sare. Se amestecă treptat în ulei de canola, ardei roșii prăjiți, drojdie nutrițională, pudră de usturoi și pudră de ceapă. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă bine cu macaroanele și ceapa.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor. Se răcește cu 10 până la 15 minute înainte de servire.