Mac Ușor De Ton

Mac Ușor De Ton
Nevoie de o felul principal pescatarian? Mac ușor de ton ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 678 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă verde, macaroane și brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Cupe de Mac și brânză din sud-vest.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista