Dovleac Mac & Brânză cu homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 373 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, paste de coajă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
1
topiți 2 linguri de margarină adăugați șalotă tocată și sotati pana cand se inmoaie. adăugați 1 lingură de făină și amestecați până se combină și făină pentru a crea un roux. se amestecă încet în 12 oz. lapte cald evaporat până când este bine combinat și roux este lucrat inci adăugați 8 oz cheddar mărunțit și 8 oz brânză marscapone până când este netedă și cremoasă. adăugați dovleac conservat de 8 oz și condimentați cu sare kosher, piper, praf de usturoi, boia, nucșoară, coajă de lămâie și condimente italiene 2 liniuțe sos de tigru după gust. se amestecă în 2 cozi de homar tocate, mazăre verde de 12 oz și paste de coajă fierte de 12 oz până se încălzesc. se toarnă într-o caserolă și se acoperă cu amestec de pesmet panko, margarină și parmezan. coaceți la 191° timp de 40 de minute sau până când toppingul este maro și crocant. se ornează cu pătrunjel proaspăt și se servește cu pâine proaspătă sau rulouri de cină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste Fierte
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Mascarpone
Brânză Cheddar Mărunțită
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Sos De Roșii Hunt's®
Conserve De Dovleac
Pătrunjel Proaspăt
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Cozi De Homar
Rulouri De Cină
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Mazăre Verde
Nonpareils Argintii
¼ Cană Grămadă De Făină
şalotă, Rasă Sau Tocată
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
Apa Suplimentara
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele