Mac De Dovleac Și Brânză Cu Homar
Dovleac Mac & Brânză cu homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 373 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, paste de coajă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
topiți 2 linguri de margarină adăugați șalotă tocată și sotati pana cand se inmoaie. adăugați 1 lingură de făină și amestecați până se combină și făină pentru a crea un roux. se amestecă încet în 12 oz. lapte cald evaporat până când este bine combinat și roux este lucrat inci adăugați 8 oz cheddar mărunțit și 8 oz brânză marscapone până când este netedă și cremoasă. adăugați dovleac conservat de 8 oz și condimentați cu sare kosher, piper, praf de usturoi, boia, nucșoară, coajă de lămâie și condimente italiene 2 liniuțe sos de tigru după gust. se amestecă în 2 cozi de homar tocate, mazăre verde de 12 oz și paste de coajă fierte de 12 oz până se încălzesc. se toarnă într-o caserolă și se acoperă cu amestec de pesmet panko, margarină și parmezan. coaceți la 191° timp de 40 de minute sau până când toppingul este maro și crocant. se ornează cu pătrunjel proaspăt și se servește cu pâine proaspătă sau rulouri de cină.