Mac copios chili

Mac copios chili
Hearty Chili Mac durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 340 de calorii, 20 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Pentru 1,14 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 12. Dacă aveți la îndemână macaroane, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot Hearty Chili Mac, Hearty Mac & Cheese și al 5-lea concurs anual de Chili: Intrare – Chili Mac + Meniu săptămânal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă sucul de roșii, roșiile, țelina, zahărul brun, pudra de chili, sare, muștar și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Inghetata De Vanilie Si Fructe De PadureInghetata De Vanilie Si Fructe De Padure
3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui3 Kilograme Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Smântână, Globul OcularSmântână, Globul Ocular
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Coji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 MinuteCoji Cannelloni Cutie (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
Salată Verde Mărunțită și Avocado Feliat, OpționalSalată Verde Mărunțită și Avocado Feliat, Opțional
Frunze De Patrunjel Tocate, OrnatFrunze De Patrunjel Tocate, Ornat
1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 InchSalam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
2
Adăugați fasolea și macaroanele; fierbeți 15-20 de minute mai mult sau până când macaroanele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Roșie Romă, Fără Miez și Tăiată în JumătateRoșie Romă, Fără Miez și Tăiată în Jumătate

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Chili Mac poate fi asociat cu Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista