Ma-Po Tofu (caș picant de fasole cu carne de vită)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ma–Po Tofu (caș picant de fasole cu carne de vită). O porție conține 405 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de chili asiatic, usturoi, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pasta de fasole roșie, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu ceai verde cu glazură de unt de fasole roșie (Azuki) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mapo Tofu (Caș De Fasole), Palak-tofu (caș de fasole), și Supă picantă de gai Lan și caș de fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie grea uscată la foc moderat, prăjiți boabele de piper, amestecând, până când sunt parfumate, 3 până la 5 minute.
Se transferă în castron și se lasă să se răcească, apoi se macină în râșnița de condimente până la pulbere fină. Pune deoparte.
În oală mare la foc moderat, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Se adaugă tofu, se ia de pe foc și se lasă abrupt, neacoperit, 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați tofu într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună pasta de fasole fierbinte, pasta de fasole neagră, 2 linguri sos de stridii și pudră de chili. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 3 linguri de apă. Pune deoparte.
În wok sau în tigaie mare saut mare la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați carne de vită, ghimbir, usturoi și scallions și amestecați până când carnea se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Adăugați vin de orez și gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a umezelii se evaporă, 1 până la 2 minute.
Adăugați amestecul de pastă de fasole fierbinte și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este încorporat și uleiul în tigaie devine roșu, aproximativ 1 minut.
Adăugați tofu, praz, stoc, sosuri de soia deschise și întunecate și restul de 2 linguri sos de stridii și aduceți la fierbere.
Bateți amestecul de amidon de porumb pentru a se recombina, apoi adăugați în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când sucurile se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Transferați la vasul de servire.
Presărați cu pudră de boabe de piper Sichuan și coriandru, dacă utilizați.