Adăugați amestecul de condimente măcinate, marinada rezervată, zahărul brun, sarea, apa, frunza de dafin și păstaia de cardamom la carnea de porc măcinată și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe, amestecând ocazional, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 15 minute. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când aromele s-au topit, aproximativ 2 ore, amestecând la fiecare jumătate de oră. Între timp, așezați oțetul, usturoiul, ghimbirul, pasta de roșii, fasolea neagră fermentată și sosul de soia într-un castron mediu și amestecați pentru a combina; pus deoparte.4când carnea de porc este gata, scoateți-o de pe foc, adăugați amestecul de fasole neagră rezervat și ciupercile și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu ulei de chile, sos de soia suplimentar, zahăr brun și oțet negru sau alb, după cum este necesar, pentru a echilibra aromele. (În acest moment, puteți răci complet sosul, apoi îl puteți transfera într-un recipient cu capac etanș și îl puteți congela până la 1 lună.) Pentru a servi: 1