M ' anncha (tort de șarpe)
M ' anncha (tort de șarpe) este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 285 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de migdale, cardamom măcinat, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați M ' anncha – tort de șarpe marocan, Tort De Șarpe Cu Brânză, și Slinky șarpele (tort) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați migdalele, zahărul cofetarilor, scorțișoara și cardamomul într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați pentru a măcina într-o masă grosieră.
Adăugați untul și gălbenușurile de ou și pulsați până se omogenizează. Răsturnați pasta într-un castron și amestecați apa de flori portocalii, sucul de portocale, coaja de portocală și vanilia. Împărțiți pasta în 12 bile și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Așezați bilele pe o suprafață de lucru prăfuită cu zahăr de cofetari.
Rulați fiecare într-un buștean lung de 3 1/2 inch. Se da la frigider 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie mare de copt. Praf o suprafață de lucru cu zahăr de cofetari.
Așezați o foaie de patiserie phyllo pe suprafața de lucru îndulcită și pliați - o în treimi pentru a forma un dreptunghi de 4 x 17 inci.
Ungeți foaia cu unt topit.
Adăugați o altă foaie de phyllo pliată, periați cu unt și repetați, până când aveți patru foi cu unt.
Setați patru bușteni de pastă de portocale-migdale la rând pe un capăt lung al filoului și rotiți patiseria peste ele într-un cilindru. Îndoiți capetele și periați puțin unt topit pentru a sigila cusăturile. Formați cilindrul într-o bobină mică și strânsă și așezați-l pe foaia de copt, cu cusătura în jos.
Repetați pentru a pregăti încă două rulouri de filo.
Adăugați fiecare la capătul bobinei de pe foaia de copt, formând o bobină mare.
Combinați gălbenușurile de ou, apa și scorțișoara.
Ungeți amestecul deasupra tortului.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească pe foaia de copt.
Amestecați împreună zahărul și scorțișoara cofetarilor.
Se presară pe tort și se acoperă cu migdale feliate.
Pentru pastă, reduceți migdalele la 1 1/2 căni, adăugați 1 1/2 căni curmale tocate și înlocuiți sucul de portocale și coaja cu suc de lămâie și coajă.Prăjituri Individuale De Șarpe
Tăiați foile de filo pliate în bucăți de 4 pe 10 inci și stivuiți și untul conform instrucțiunilor.
Așezați un jurnal de pastă de migdale deasupra fiecărui teanc, rotiți-l într-un cilindru și formați-l într-o bobină mică.Tort De Șarpe Cu Nucă-Lămâie
Pentru pastă, înlocuiți migdalele cu nuci, înlocuiți sucul de portocale și coaja cu suc de lămâie și coaja și adăugați 1/4 linguriță cardamom măcinat.
Extras dintr-o lume a tortului: 150 de rețete pentru tradiții dulci din culturi apropiate și îndepărtate de Krystina Castella. 2010 de Krystina Castella. Publicat de Storey Publishing. Fotografie fotografie Renee Anjanette, utilizată cu permisiunea Storey Publishing.