M ' anncha (tort de șarpe)

M ' anncha (tort de șarpe)
M ' anncha (tort de șarpe) este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 285 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de migdale, cardamom măcinat, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați M ' anncha – tort de șarpe marocan, Tort De Șarpe Cu Brânză, și Slinky șarpele (tort) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați migdalele, zahărul cofetarilor, scorțișoara și cardamomul într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați pentru a măcina într-o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați untul și gălbenușurile de ou și pulsați până se omogenizează. Răsturnați pasta într-un castron și amestecați apa de flori portocalii, sucul de portocale, coaja de portocală și vanilia. Împărțiți pasta în 12 bile și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați bilele pe o suprafață de lucru prăfuită cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
4
Rulați fiecare într-un buștean lung de 3 1/2 inch. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie mare de copt. Praf o suprafață de lucru cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați o foaie de patiserie phyllo pe suprafața de lucru îndulcită și pliați - o în treimi pentru a forma un dreptunghi de 4 x 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
3
Ungeți foaia cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați o altă foaie de phyllo pliată, periați cu unt și repetați, până când aveți patru foi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Setați patru bușteni de pastă de portocale-migdale la rând pe un capăt lung al filoului și rotiți patiseria peste ele într-un cilindru. Îndoiți capetele și periați puțin unt topit pentru a sigila cusăturile. Formați cilindrul într-o bobină mică și strânsă și așezați-l pe foaia de copt, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Repetați pentru a pregăti încă două rulouri de filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Adăugați fiecare la capătul bobinei de pe foaia de copt, formând o bobină mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Combinați gălbenușurile de ou, apa și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
ApăApă
9
Ungeți amestecul deasupra tortului.
1
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Amestecați împreună zahărul și scorțișoara cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ScorțișoarăScorțișoară
2
Se presară pe tort și se acoperă cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
1
Tort De Șarpe De Tei
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
VarVar
2
Pentru pastă, reduceți migdalele la 1 1/2 căni, adăugați 1 1/2 căni curmale tocate și înlocuiți sucul de portocale și coaja cu suc de lămâie și coajă.Prăjituri Individuale De Șarpe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MigdaleMigdale
DateDate
3
Tăiați foile de filo pliate în bucăți de 4 pe 10 inci și stivuiți și untul conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
4
Așezați un jurnal de pastă de migdale deasupra fiecărui teanc, rotiți-l într-un cilindru și formați-l într-o bobină mică.Tort De Șarpe Cu Nucă-Lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
NuciNuci
LămâieLămâie
RolaRola
5
Pentru pastă, înlocuiți migdalele cu nuci, înlocuiți sucul de portocale și coaja cu suc de lămâie și coaja și adăugați 1/4 linguriță cardamom măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MigdaleMigdale
NuciNuci
6
Extras dintr-o lume a tortului: 150 de rețete pentru tradiții dulci din culturi apropiate și îndepărtate de Krystina Castella. 2010 de Krystina Castella. Publicat de Storey Publishing. Fotografie fotografie Renee Anjanette, utilizată cu permisiunea Storey Publishing.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista